U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Nieuws

Vernieuwde website

We heten u van harte welkom op de vernieuwde website van Hugo van Neck. Zoals u ziet heeft de website wat meer kleur gekregen en hebben we meer verwijzingen toegevoegd naar de verschillende (social) media en is de site geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.


 

 

Recital Igor Roma en Hugo van Neck – 25 november 2012

 

Hugo van Neck was in 1996 getuige van het behalen van Igor Roma’s eerste prijs op het Franz Liszt concours in Utrecht. Gefascineerd door deze geniale pianist schudde hij hem na afloop de hand met de woorden “You are the new Horowitz!” Enige tijd later was Igor Roma getuige van een optreden van Hugo van Neck en zei daarna “And you must be the old Horowitz!” Een innige vriendschap was gesloten.

Wat Igor zeer fascineert is –behalve Hugo’s authentieke stijl van spelen- de wijze waarop hij -ook als improvisator- de kern van de grote componisten zodanig kan raken dat het lijkt alsof er nieuwe composities ontstaan als door hen zelf geschreven.

Tijdens het optreden op 25 november 2012 zal Igor Roma op weergaloze wijze authentieke werken spelen en zal Hugo van Neck die componisten via improvisaties bijna letterlijk weer tot leven wekken.

Kortom, een bijzonder concert door twee virtuoze pianisten dat niet gemist mag worden!

Aanvullende informatie over IGOR ROMA

Entree: € 20,– pp
Koffie/Thee gratis.
Na afloop gezellige borrel met de artiesten.

Zondag 25 november 2012
Aanvang: 15.00 uur
Zaal open: 14.30 uur

RESERVEREN
Graag reserveren via info@hugovanneck.nl

Parkeren bij de kerk aub